Aktivnosti

 • [ DOG ]

  Industrija u galeriji - Kustoski stol Virtualnog muzeja karlovačke industrije

  Galerija ZILIK, 30. 8. – 10. 9. 2018.

  INDUSTRIJA U GALERIJI
  Kustoski stol Virtualnog muzeja karlovačke industrije


  Organizatori:
  KA-Matrix & Gradski muzej Karlovac
  Galerija ZILIK, 30. 8. – 10. 9. 2018.

  Komunikacija s korisnicima Virtualnog muzeja karlovačke industrije odvija se uglavnom elektronskom poštom. No, razgovor o uspomenama našeg grada traži i osobniji kontakt, stoga smo na 10 dana otvorili ured u Radićevoj ulici, to jest, u galeriju ZILIK.

  U prošlogodišnjem foto-safariju istraživali smo industrijski krajolik, no ove godine zanimaju nas vaši osobni prostori pa upućujemo sljedeće pitanje: koje karlovačke proizvode možete pronaći u svojem kućanstvu? Jesu li u uporabi ili su odloženi na tavanu, podrumu, garaži…? Donesite ih u pokretni ured Virtualnog muzeja Karlovačke industrije. Možete donijeti i fotografije tih predmeta. Ako nemate fotografije, donesite nam svoje priče!

  Izložba je u nastajanju, obogatite katalog virtualnog muzeja Karlovačke industrije! Upitnik o predmetu možemo popuniti na licu mjesta. Prednost imaju predmeti MADE IN KARLOVAC (Duga Resa, Ozalj…) no i svi drugi predmeti koji su za Karlovac važni!

  Više o projektu:

  http://ka-matrix.hr/kustoski-desk-virtualnog-muzeja-karlovacke-industrije/

  http://kaportal.rtl.hr/virtualni-muzej-karlovacke-industrije-u-galeriji-zilik-posjetitelji-i-sami-mogu-donijeti-eksponate/